Thursday 19 May 2011

Päev 3 - Tegevuskava

Hakkab tekkima selline Dr House'i tunne, kuna eile terve päev ja ka koheselt ka täna ärgates sain oma magustoitu nosida:

Teie aja järgi näitab kell tööpäeva lõppu, kuid meil alles päev hakkab, seega on aeg uni silmis pühkida ja asjalik olla. Täna läeme teeme oma sotsiaalnumbrid ära, läheme vaatame Eesti Maja üle (kuigi ei kujuta ette kas seal midagi toimuba ka) ja siis läeme kesklinna vaatama - you know, pilvelõhkujad ja stuff :)

Niipaljukest tahaksin veel lisada, et tehnika on siin tõesti odav (eriti veel Mac tooted) ja jaapani ning saksa autosid saab väga soodsalt kätte (siin on põhilised margid linnaliikluses Honda, Toyota, Mersu, Nissan jne). Ntx 2002 Subaru Outback (tervitusi pikale siinkohal), maksab 1800 $, mis teeb siis koos maksudega ca 25 000 eek'i. 100 - 150 K ostad juba korraliku 2005 - 2007 aasta rattad, millel läbisõit healjuhul mõni KM üle 100 000!

2 comments:

  1. ninii mis viimase kerega Vectra hind on. 2006-2007 siis.
    Eesti Majas kohtad sellist meest nagu Peter Kalm, siis tema on see vend kellega ma meie kanada asju arutan...

    ReplyDelete
  2. Vat Opel on üks mark mida siin ei kohta (misiganes margi nimega ta tegelikuses peaks siin ka olema)... Skaslased selle koha peal vist ei ole oma turgu saanud

    ReplyDelete