Monday 16 May 2011

Oioi, esimene sissekanne.

Kell on 8:34 ja istume rõõmsalt Vanta lennujaamas ning ootame millal Islandlased oma vankri valmis saavad, et siis läbi puudeta ning kurja tuld sülgava maa Torontosse jõuaksime. Reisi algus on paljutõotav, arvestades fakti, et meie tiba ülekaalulised kohvrid ja ka hiiglaslik käsipagas ilma pikema vaidluseta aktsepteeriti (kusjuures enda seljakoti pidin ma ise oma valgete kätekestega turvamehe tungival nõudmisel x-ray masinasse suruma, kuna lihtsalt liiga trullakaks sai see kott pakitud).
Küll aga ootas meid ebameeldiv üllatus Vantaas niipea kui me lennukist maha astusime. Nimelt oli INTERNET MAAS!!! Et saaksite meie pettumusest osa, siis siinkohal ka pilt:

Kai lõbustab ennast siin Kleni ja Ingridi kingitud raamatuga, mis kirjeldab Kanadat ja Kanadalasi. Kuulda on pidevat itsitamist ja tsiteerimist. Mõningaid näiteid kohast, kuhu oleme minemas: "Kanada suurim saar, Baffini saar, on suurem kui UK, kuid seal elab kokku 28 inimest" või siis "kuuldavasti öelnud Al Capone: Kanada? ma ei tea isegi mis tänaval see asub".

Niisiis, blogi on üleval, on üsna tõenäoline, et me ikka Torontosse jõuame (vähemalt kohvrid on küll sinna minemas) ja tuju on hea ja pabistamist ei ole (mul isiklikult on tunne nagu läheksin nädalavahetuseks saaremaale). Anname endast märku, kui oleme kohal ja oskame täpsemalt öelda, millisel tänaval Kanada asub ja milline see tänav täpselt välja näeb :)

7 comments:

  1. no me jääme teie põnevaid seikluseid ootama ja Silver, lase vahest Kail ka midagi kirjutada :)

    ReplyDelete
  2. Või lase vähemalt Kail kirjavead ära parandada

    ReplyDelete
  3. Maas lamajat ei lööda! St ei materdata sõndaega ka :D

    ReplyDelete
  4. Ja tõesti ongi INTERNET MAAS, uskumatu:), edu!

    ReplyDelete
  5. ootaks siis edaspidi hommikul päeva kokkuvõtet ja õhtul päevaseid emotsioone + minimaalselt 4 pilti päeva kohta.
    Tänan

    ReplyDelete
  6. Juba lekkis nfo, et Vantaas istub mingi tüüp "x-ray masinas" ja ei tule välja:

    http://imageshack.us/photo/my-images/228/eizo5584.jpg/

    ReplyDelete
  7. krt ega esmapilgul tõesti ei tee vahet kummaga tegu..

    ReplyDelete