Friday 26 August 2011

Töö TÖö TÖÖ! - 26.08.11

On hea tõdeda, et lõpuks ometi oleme suutnud oma eluvankri veeretada tuttavasse ja kodusesse rööpasse ning oleme mõlemad agaralt tööd rügamas. Ilmselgelt on see olnud ka üheks põhjuseks, miks meie sissekanded blogisse on jäänud harvemaks ja miks üleüldse meid netis kohtab harva. Tööd teeme tasa ja targu - Kai 5 päeva nädalas ja kuna ega mehed ei taha naistele alla jääda, siis püüan ka mitte mina Kaile alla jääda ning rügan 6 päeva nädalas! Tavaliselt jõuame koju ca 9 paiku õhtul... Valgele inimesele kombeks on meil ka vaba(d) päevad ja seda täiesti normaalsetel aegadel - Kai puhkab esmaspäeval ja teisipäeval ja mina ainult esmaspäeval. See, et Kai on kosmeetik, on juba teada fakt, aga millega mina tegelen, seda enamus ei tea. Nimelt otsustasin võtta ette midagi segast ning kandideerisin firmasse, mis tegeleb eramajade sooja vee küttesüsteemide uuendamisega, kuna siin kõik rendivad neid seadmeid. Kui ärimudelis eneses ei ole midagi pöörast, siis viis, kuidas kliente hangitakse, on Põhja-Ameerikale jällegi kohane, nimelt ukselt-uksele. Pean tunnistama, et pärast nädalat olen valikuga rahul ja issanda loomaaed on ikka keeruline. Ei ole vahet kumbal pool lompi sa asud, leidub ikka igasuguseid! Hea on see, et praktiseerin päevast-päeva 11 h keelt, arenen tormilise kiirusega ja mis siin salata, palka maksavad ka üle mõistuse hästi kui tulemused tulema hakkavad. Veel paar nädalat ja ei ole enam üldse põhjust millegi üle kurta :)
Pikkisilmi ootame oma enda korterit, kuid 17 septembrini on veel aega. Praegusel korteriomanikul aga tulevad sugulased külla, mistõttu peame plaanitust varem jällegi välja kolima. Seega palusime ametliku asüüli oma Eesti verd tuttavatelt ning pühapäeval kolime ajutiselt sisse meie siinse kaitseingli Kristiina juurde, kuniks ametlikult oma enda seinad ja katuse kätte saame. Töökaaslane/ülemus oli lahkelt abiks oma suure perevagooniga/bensiinimõrtsukaga appi tulema, et pühapäeval kolimisralli teha. Hea selle asja juures on fakt, et oleme linnale ja oma töökohtadele tunduvalt lähemal ja ei pea nii kaua enam metrooga loksuma. PS! Kui oma korterisse kolime, siis mul hakkab jalgsi tööle minemiseks kuluma ca 10 min ja Kail maks 30 min. Suurlinnas, nagu seda on siinne metropol, on tegu puhta vedamisega!

Ilmad on siin jätkuvalt suviselt soojad. Ainuke, mis annab mõista suve lõppemisest, on asjaolu, et kipub aina rohkem sadama ja maagi kipub värisema (hmm, aga see viimane fakt vist ei tulene sügisest, või tuleneb? Ma pole kunagi füüsikas tugev olnud :P). Igatahes, viimastel aegadel on siin olnud võimalus kohata vägevaid äikesetorme, mille sarnast Eestis naljalt ei näe. Ntx üleeile oli torm, mida isegi kohalikud nimetasid "awesome one". Lihtasalt, et mõista millest räägime, siin üks lühike videoklipp sellest samusest tormist:




2 comments:

  1. Kas sul mõni "lahe" klient ka juba olnud on, Silver?

    ReplyDelete
  2. Kle siin ikka leidub igasuguseid - läbilõige inimkonnast. Üks päev olin ntx kuulsuste rajoonis ja iga teise õue peal puhkas Ferrari. Majaomanike näod olid suht pettunud, kui ma neid ära ei tundnud... tegu oli vist kuulsate sportlastega (pesapallurid ja hokistaarid) :p
    Samas on ka selliseid, kes pakuvad sulle alkoholi ja soovivad, et sa jääksid äkki pidu panema. On ka tegelasi, kes löövad risti ette ja paluvad, et sa "tõelise" töö leiaksid :P

    ReplyDelete