Monday 23 September 2013

Suvi

Jah, see blogi on jätkuvalt elus ja selle pidajad täie elu ja tervise juures. Kuigi see meie juurest äsja lahkunud suvi oli ebaharilikult jahedam ja sündmusterohkem, suutsime me täie elu ja tervisega sellest välja tulla. 
Sissekannete intervall meie blogisse on paratamatult pikenenud, kuid see ei tähenda et me vähem huvitavamat elu elaksime. Usun, et siinkohal mängib rolli pigem kiirenenud argipäev ja rutiin, mistõttu tundub, et võibolla ei ole kanada elu kajastamine ehk niivõrd uudne. Kahtlemata eksime selles ja püüan siis anda parima võimaliku ülevaate viimasest 3 kuust. 

Silver:
Töö on sama, aga positsioon on muutunud. Nimelt lennutati meil mõningad tegelased liigse ahnuse tõttu ettevõttest minema, mille tulemusel avanes minul ja mu ühel väga heal sõbral/töökaslasel astuda täiesti uude rolli - müügikontori juhid. Juuli keskpaigast alates saime kogu kontori enda alluvusse ja pärast tõsiseid kaklusi eelmiste omanikega (sest nende ego seda ei kannatanud), oleme asja uuesti käima saanud ja elu kulgeb rahulikumat rada pidi. Töö iseloom on iseenesest sama ja mööda Ontariot sõitmist ikka jätkub. Mõni nädal tagasi jõudsime firma omanikega kokkuleppele, et mis alustel saame laieneda ja nüüd eesmärgid selged ja väljund teada.
Oma erakordsest seljavalust olen ka lõplikult lahti saanud! Juhtus siis olukord, kus mingi ime läbi suutsin juuli keskpaigas oma seljalihase nii õnnetult ja enesele arusaamatult ära tõmmata, et valu oli ca 2 nädalat talumatu. Augustis andis veel tunda ja septembris on asi iga päevaga paremaks läinud. Täna on esimene päev, kus plaanin tagasi jõusaali minna. Loodetavasti siis seekord piisava eelsoojendusega kuna seda tunnet uuesti tunda ei sooviks. 

Kai:
Pangadaami enam ei eksisteeri. Alates juulist on kai olnud tegev ühe jaemüügi poega, mis nüüd äsja avas uksed ja mille Grand Opening on tulemas kahe päeva pärast (25 september). Tegeleb see siis igasugu orgaanilise kehahooldus- ja ilutoodetega (Kai siinkohal tõenäoliselt naerab mu välja ja annaks parema seletuse asjale, aga kuna teda ei ole sissekande tegemise juures, peate leppima minu seletusega). Asjad arenevad ja kai töötab nagu pöörane - kodus näen teda õhtuti ca 30 minutit ja siis on okasroosike unne heitnud. Aga on lootust, et saan ta tagasi peale poe suurt avamist :)
Ühesõnaga, kellel sügavam huvi, siis www.lovehusk.com

Peale töö on käidud ka veidike maailma avastamas. Suve esimeses pooles käisime põhja pool kämpimas (täpsemalt North Bay), Augustis külastasime US&A suurlinna Chicago, augusti lõpus käisime Tobermory's - vana indiaanlaste asumaa ja kanada lõgismadude pesitsuspaik. 
Chicagost ja Tobermory'st pikemalt järgnevas sissekandes.

1 comment: