Wednesday 12 June 2013

Vahepealsed uuendused

Oma eelmises postituses suutsin kirjanikule omase lükke teha, kus kruvisin ootused ja pinged kõrgeks, et ei tea mis viisaga saama hakkab, ja siis edasisest ei kirjutanud. Paljud juba teavad tulemust, aga nagu selgus, siis meie blogil on üsna mitmeid jälgijaid kes tutvusringkond ei kuulu, siis neile ka pisike update.
Nimelt saime oma viisale positiivse vastuse ja uus tööviisa kinnitati järgnevaks 2 aastaks. Nüüd, kui Eestist tagasi läeme, lüüakse ametlik kinnitus ka passi. Esialgse 3 nädala asemel saime vastuse ca 2 nädalaga ja nagu hiljem selgus, läks üle noatera. Noatera ei tekitanud asjaolu, et taotlus oleks halb olnud, vaid asjaolu, et üks Kanada suurpank võttis antud viisaprogrammiga tööle 50 000 töölist indiast ja vallandas kohalikud. Seetõttu muudeti viisaprogrammi tingimusi (loomulikult keerukamaks ja ega keegi ju ennast ametnikest süüdi siis selles protsessis tunnistanud). Kõigil, kel taotlus sees oli, pidid hakkama asja ümber tegema. Meie saime vastuse kätte mõni päev ennem asja avalikuks tulemist :)

Nagu eelnevalt mainitud, oleme siis hetkel Eestis, kuhu saabusime läbi Itaalia. Alpides sai veedetud üks mõnus puhkus ja Eestis oma sünnipäev, mida siin mandril pole nähtud juba 2 aastat. Nädalake veel jäänud ja siis tagasi Toronto rutiini.

Kuulmiseninägemiseni!

No comments:

Post a Comment