Sunday 18 December 2011

16.12.11 - Lipupäev ja uue auto püha

Käes on järjekordne lipupäev ja kuna see sattus täpselt kibekiire töönädala keskele, siis pikemat sorti reisi kuhugi Nigeeriasse ei saanud ette võtta ja seega jäi seekordne lipp üsna Toronto lähedusse. Soov oli teile edastada üks maagiline öine linnavaade ja seda me ka asusime otsima. Endalegi imestuseks leidsime ühe ägeda järve ulatuva poolsaarekese, millest täpselt sobiv vaade linnale. Kaamera välja ja sai üsna korralikult pilte klõpsutatud:


Leidsime ka sobiva koha lipule, mille istutasime linna taustale:

Kui pilt on ebaterav, siis on viga kuvaris!
Neljapäeval oli meil suurejooneline firma jõulupidu, kus siis oli kokku ca 150 inimest ja pidu ise oli väga suurejooneline. Nimelt on ettevõte venelaste poolt asutatud ja pidu ise toimus vene stiilis. Seega nii söök ja jook oli unlimited ja pidu kestis hommikuni. Samuti autasustati ca 10 silmapaistvamat töötajat ettevõttes ja minulegi üllatuseks hüüti ka minu nimi valjult välja ja kutsuti kõigi ette käepigistuseks ettevõtte juhtkonnalt. Autasu nimi oli "Best Lead by Example Award", mis siis sisuliselt pidavat tähendama, et ma liigun sihi poole olenemata takistustest minu teel. Hmm, elame-näeme!
Rahva tungival nõudmisel panen siia ka pildi oma uuest vähenõudlikust kütusetarbijast nimega Dodge Durangokesekene. Üsna harjumatu on sellise monstrumiga sõita:


Ja tõestus sellest, et see 1,2 liitrine mootor on vähenõudlik ja tankima pean teda vaid korra 5 kuu tagant, siis tegin pildi pardakompuutri näidikust, mille täna avastasin:

Jah, see on näidik L/100 KM kohta!
Homme lähen mina järgmisele road tripile ST. Catherines'i ja Kai tööle sinna kuhu alati :)



PS! Blogile sai paremasse menüüsse lisatud juurde Twitteri säutsude vidin, mis siis mu mõtteavaldusi reaalajas peegeldab. Lihtsalt üks huvitav vidin, mis võimaldab mu tegemisi jälgida.  


2 comments:

  1. Ehk siis sa suudad keskmise läbisõiduga 2000 miili hakkama panna EV keskmise palga?
    Aga tubli töö karjäärialase tunnustuse saamisel

    ReplyDelete
  2. Palju õnne tunnustuse eest! See on suur asi! Oled sellist tublit eestlase tõugu, kes kusagil hätta ei jää :D

    ReplyDelete