Saturday 29 October 2011

29.10.11 - Sünnipäevalapsed

...ja just sai ka Gerdile õnne soovitud. Nagu seda tegime eile ka Ingridile. Oma arust helistasime küll mõistlikul ajal, kell näitas meil kõigest ca 10 õhtul, aga millegi pärast mõlemad päevakangelased magasid sügavalt. Eestis vist minnakse vara magama... Aga pole hullu, pärast mõningast pikaldast kutsumist võtsid unised hääled telefoni vastu, kuulasid mitmetoonilist "õnne soovime sul" Kanada segakoorilt ning pärast mõningast mõttepausi vastasid "möh". Inimesed üles aetud, õnnitlused edastatud, kõik õnnelikud. Veelkord, õnne päevakangelastele!

Elu muidu on suhteliselt samas rütmis kulgenud. Harrastame ikka ennast tööl pooleks rabada ja oleme õnnelikud laekuvate suurenevate palgatšekkide üle. Kuninganna Elena ja printsess Tambet hakkavad tasapisi sisse elama ja nende igapäevased uudistusringid muutuvad järjest suuremaks. Tambetil on varsti lootust oma erialal tööd leida (foto- ja videomaailm) ja küll ka Elenal selleni jõuab. Tunnevad ennast juba üsna koduselt ja võtsid meie suure toa enda valdusesse. Kui huvi, siis nende tegemistest võite lugeda nende blogist. Viite sinna leiate meie blogi paremal servast asetsevast menüüst. Kuningapaar on laisk ja teevad vaid videopostitusi, kuid siiski, sealt võite leida väärt vaateid Toronto kohta.

Täna pikemalt ei kirjuta, mõtlesin lihtsalt teada anda kui õnnelikud me olime, et inimesed üles sai aetud keset ööd :)

Teadaanne: järgmised 10 kommenteerijat saavad eriauhinna!

5 comments:

  1. pff, hoopis teie hõivasite meie magamistoa. Auhind palun saata: Nõmme-Kalju, Karksi-Nõmme. Nõmme. 11223. Nõudmiseni.

    ReplyDelete
  2. Järgmine kord jätke minu telefoninumber rahule! Mina ei ole süüdi, et Ingridil sünnipäev.
    Ootan päeva, millal te avaldate oma Känädä telefoninumbrid ...

    ReplyDelete
  3. panin sulle meiliga oma pangakonto numbri. kohe kui raha laekunud, saad nende mõlema omad.

    ReplyDelete
  4. me vahetame nr'd ära kui need peaks avalikuks tulema!

    ReplyDelete
  5. Nonii, lõpuks sai uni silmist pühitud.
    Küll me siinpool sood ka teie telefoni nr-d lõpuks välja uurime ja siis... oh seda õnne :)
    Seniks aga parimad soove teile lombitaha ja ärge üle kah rahmeldage. Tuleb leida aeg, mil puhata ja mängida ja see kõik ka ilusasti siia kirja panna!

    ReplyDelete