Monday 13 August 2012

Tilulilu

Vist peab vahepeal märku andma, et oleme elu ja tervise juures. Muidu veel hakkate mõtlema, et äkki riigist pakku saadetud ja kuskil vietnamis riisipõllul endal elu sees hoidmas.
Aga ei, oleme jätkuvalt Torontos ja täiesti värsked. Aint kuna töömaastikul on palju toimumas, siis selle tagajärjel ka tiba rohkem hõivatud ja päevad libisevad käest.
Mis siis uut? Kai läks tagasi kooli! Läks teine inglise keele filoloogiks õppima, alustades keeltekoolist :) Püüab selle võõrkeele suhu saada ja siis maa ära vallutada (vähemasti sellisena näen mina tuleviku).
Mul tööl kiired ajad - hakkame agaralt uusi kontoreid avama, millest ühte hakkan ka juhtima. Enne seda suurejoonelist sammu aga pean meeskonna konarlused maha lihvima ja nad briljantselt tööle saama. Aega veel vb ehk kuuke...

Ega rohkem polegi siin suurt pajatada. Tahtsin Teile ka mõnusaid videoelamusi pakkuda meie USA reisist, aga juutuub arvas, et minu esimene kompositsioon videovallas on kräpp ja blokeeris selle autoriõiguste eiramise tõttu ära. Seega pean sinna midagi asemele leidma, et juutuub oleks rahul ja siis saan seda ka teiega jagada. Tark ei torma ja kannatlikud kannatavad!

Peatse kuulmise/nägemiseni!

No comments:

Post a Comment